Coaching & Stressmanagement
Home Hilde Van den Broeck
foto hilde.jpg

Hilde

Hilde Van den Broeck heeft een universitaire opleiding wiskundige natuurkunde, heeft in het onderwijs gestaan en heeft in het bedrijfsleven ervaring opgedaan als leidinggevende in de informaticasector. Zij houdt van de natuur, van paarden, van muziek spelen en is spiritueel onderlegd.


Na omscholingsopleidingen is zij sinds 2004 actief als life coach, mental coach en stressmanager.  Zij is vooral begeleider en zal een rol spelen als wegwijzer naar de oplossing, aan jouw de keuze om die al dan niet te volgen.  Haar analytisch vermogen helpt om jouw probleem te duiden en te benoemen, haar empathie en jarenlange ervaring is een voordeel bij het bouwen aan de oplossing.


Hilde gaat er van uit dat een persoonlijk probleem enkel oplosbaar is wanneer de persoon in kwestie dat werkelijk wil.  Zij staat er dan ook op dat je actief deelneemt aan het proces dat de weg opent naar de oplossing van jouw probleem.  Jij blijft baas over je probleem, ook over de oplossing er van, Hilde begeleidt dit proces actief, indien nodig stuurt zij ook.

Je bent uiteraard steeds welkom voor een kennismaking.